Det lackar mot jul, och med det har förberedelserna inför nästa året redan pågått ett bra tag här hos oss på Save by Solar. Med allt som hänt under 2018 i ryggen – vilket innefattar bland annat ramavtal med Vasakronan, två nya kontorsetableringar och rekordstor installationsvolym – så är vi än mer laddade inför vad som komma skall!

Alla delar av Save by Solar har gått på högvarv senaste tiden, och gör så fortfarande, för att kunna möta det höga intresse vi får från kunder och partners. Under 2019 kommer vi med en stor mängd redan bokade installationer att börja arbeta tillsammans med många nya kunder, vi kommer att fortsätta öppna kontor och våra lösningar med solceller för företag kommer att vässas ytterligare. Det är oerhört glädjande och hedrande att vi får förtroendet att jobba tillsammans med många av Sveriges största bolag i deras arbete med att ställa om till förnybar energi!

Någonting som verkligen kommer att sparka igång det nya året är den stora installationen av solceller vi kommer att göra på Norra Europas största köpcenter – Mall of Scandinavia!

Under installationen, som drar igång i januari, kommer en stor del av taket att fyllas med solceller, vilket innebär mer hållbar shopping för framtida kunder hos Mall of Scandinavia. Till exempel kommer anläggningen under ett år att producera lika mycket el som en normal LED-lampa på 4W förbrukar ifall den lyser konstant i 4 884 år. Gillar man istället att köra elbil räcker ett års elproduktion till att köra 87 307 mil.

”Installationen av solceller går väl i linje med vår globala hållbarhetsstrategi ”Better Places 2030”. Vi arbetar aktivt med vårt bidrag till en hållbar utveckling genom att bland annat minska vår energianvändning och ställa om till mer hållbara energikällor”, säger Sophie Karls som är centrumchef på Mall of Scandinavia.

Branschen, experter och vi själva på Save by Solar spår att solenergi har en given roll i det framtida Sverige. Många svenska företag har insett samma sak, vilket också syns på den aktivitet som råder på marknaden. Det är verkligen full fart med solceller i Sverige, och 2019 verkar inte bli annorlunda. När vi ser tillbaka på året vid samma tid om 12 månader kommer installationen på Mall of Scandinavia troligtvis bara vara en av alla minnesvärda händelser!

På Save by Solar har vi mängder av nya spännande saker på gång för företag, industrier eller fastighetsbolag som jobbar eller vill börja jobba med solceller. Allt lämpar sig inte att beskrivas i en nyhet på hemsidan, så hör istället av er till oss, så kommer vi väldigt gärna ut för att berätta mer om våra lösningar. Vi vågar nästan lova att ni kommer att tycka om det ni ser, utifrån all feedback vi fått så här långt!

Nu knyter vi ihop 2018, och ställer in siktet på nästa år. Med det önskar vi alla som vi fått samarbeta med, och alla som tror på oss, en riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År!

Sprid det vidare