Vi etablerar oss i en ny region och öppnar vårt fjärde kontor. Nu i Sveriges egna Peking – Norrköping!

Vi har sedan 2014 arbetat intensivt med vårt grundkoncept solceller för företag, och verksamheten har vuxit kraftigt under det senaste året. Just nu har vi rekordhög installationstakt med fem pågående projekt i landet, från Sundsvall till Lund. Sedan starten har vi valt att hålla kvar vår hemmabas i Uppsala, vid sidan av huvudkontoret har vi ett kontor i Stockholm och från början av året även ett regionkontor i Lund. Nu står det dessutom klart att vi från och med oktober 2018 etablerat vårt fjärde kontor – denna gång i Östergötlands industristad, Norrköping.

Staden och dess omgivningar har länge legat i vårt intresse som ett spännande område, vilket har bekräftats genom en stor efterfrågan på solcellslösningar från företag i regionen. Just nu pågår ett av våra större projekt i centrala Norrköping, där vi installerar solceller på 10 byggnader i åt ett lokalt fastighetsbolag.

Lucas Karlsson tar täten som etableringsansvarig för Region Öst, där Östergötlands entreprenörskap i kombination med stora industrier, logistikanläggningar och handelsplatser lockar. 

“Personligen har jag längtat efter detta väldigt länge. Det ska bli oerhört roligt att bidra till ett mer miljövänligt Östergötland och samtidigt vara med och skapa nya arbetstillfällen. I och med att vi redan idag genomför systeminstallationer i Norrköping och det finns en stor efterfrågan på solcellssystem känns det som ett naturligt steg att etablera ett regionkontor i Östra Sverige.” säger Lucas Karlsson.

Lucas kommer senast från KL industri där han arbetat med huvudplanering av nätstationer för eldistribution. Han har tidigare studerat Industriell Organisation och Ekonomi på Tekniska Högskolan vid Jönköping University. Lucas är välbevandrad i regionen då han är uppväxt i Söderköping och tillbringat en stor del av sin studietid just i Norrköping.

Läs hela pressmeddelandet på nedan länk:

PRESSMEDDELANDE REGION ÖST

Vill ni kontakta Lucas eller komma förbi kontoret på Västgötagatan 7 i Norrköping? Då nås han enklast på 070-391 11 41 eller via lucas.karlsson@savebysolar.se. Hör av er!

Om Save by Solar:

Save by Solar vill driva på utvecklingen till det förnybara samhället genom att förändra elmarknaden från grunden. Det gör företaget genom att skapa enkla, lönsamma och säkra lösningar för kommersiella fastighetsägare och verksamheter. Save by Solar ser en framtid där företag tar kontroll över sin egen elförsörjning genom framförallt solenergi och energilagring. Bolagets mål är att skapa de bästa förutsättningarna för just det. Genom Save by Solars lösningar kan företag minska sitt beroende av de stora elleverantörerna och således sina elkostnader samtidigt som de gör en god gärning för miljön och inte tappar fokus från sin kärnverksamhet. Läs mer om Save by Solar på www.savebysolar.se.

Sprid det vidare