Vi på Save by Solar har lanserat ett nytt koncept där vi tar investeringen i solcellsanläggningar åt våra kunder och erbjuder dem ett fast pris/kWh och samtidigt hyr taket. En investeringsfri uppgradering av fastigheten. 

Konceptet innebär att kunden köper närproducerad förnybar solel från sitt egna tak som vi i sin tur hyr från kunden. Fördelar som detta typ av avtal medför är att våra kunders företag drar nytta av installerade solceller utan investeringskostnaden. Det kapitalet kan istället användas till andra investeringar samtidigt som frågor om återbetalningstid och interna avkastningskrav inte bekymrar. 

Våra kunder behöver varken binda upp något kapital eller ta ansvar för att solcellsanläggningen levererar efter installationen. Istället får de investeringsfri lokalproducerad solel direkt från taket, ofta till ett betydligt lägre pris än vad de vanligtvis köper in el för, och vi sköter allt som har med solcellsanläggningen att göra.

Om ni är ett bolag som är nyfikna på solceller, men inte känner att det är aktuellt för er att själva investera i tekniken så får ni gärna kontakta oss så berättar vi mer.

Hör av dig till Olov Fredriksson som ansvarar för våra nya finansieringslösningar på Save by Solar. 

Olov.fredriksson@savebysolar.se
+46 (0)70 67 30 937

Sprid det vidare