Vi välkomnar två nya kollegor till Save by Solars ledningsgrupp! 

Jonas och Carina ska utveckla våra affärsområden och är en del av Save by solars nya kraftansträngning.

Tidigare under året har vi säkrat en finansiering om totalt 215 MSEK i syfte att nå nya marknader och bredda vårt erbjudande. De nya rekryterna kommer med lång och bred erfarenhet för att vara med på vår fortsatta tillväxtresa. 

Jonas med sin bakgrund från Schneider Electric, Viessmann och senast proptechbolaget IWMAC har många års erfarenhet av energibranschen inom strategi och försäljning. Jonas har länge arbetat nära kunder som försäljningschef och har även erfarenhet som VD hos Viessmanns svenska gren. 

Carina har erfarenhet från Stockholms Exergi, där hon var produktägare för mjukvara, laddinfrastruktur, batterier och solceller. Tidigare verkade hon i rollen som Client executive på solcellsföretaget ENEO (numera ALIGHT). Carina har även grundat en kommunikationsbyrå, vilket lägger till ännu en sträng på hennes lyra. 

Nya drivkrafter och perspektiv hjälper oss att vässa våra erbjudanden och tjänster för att bli ännu bättre energi-partners. Vi bad våra nya kollegor att ge sina intryck. 

Jonas Derwinger, Försäljningschef

Hur känns det att ta sig an uppdraget som försäljningschef?

“Jag är superglad att få jobba i ett företag som har ett sånt viktigt uppdrag, och en så framåtlutad och hungrig organisation. Vi har massor av potential att hjälpa fastighetsbolag att ännu mer övergå till mer förnyelsebar energi!”

Carina Thyselius, Produktchef mjukvara 

Vad ser du fram emot i rollen som produktchef för mjukvara hos oss?

”Jag ser mycket fram emot att få vara med och vidareutveckla den imponerande mjukvaruplattform som SBS erbjuder. Och att få vara delaktig i den spännande utveckling som SBS är inne i som företag! Det känns otroligt roligt och inspirerande”

För mer information, vänligen kontakta:

VD Linus Baihofer Werner

Tel: +46 73 511 89 46

Linus.werner@savebysolar.se

Sprid det vidare