Resan bland Save by Solars kunder fortsätter, och turen har nu kommit till den anrika bygghandeln NA Woody Bygghandel i Nyköping.

Här installerade vi under hösten 2016 en anläggning på drygt 74 kW. Som vi hör Samuel Svensson, fastighetsansvarig hos NA Woody Bygghandel, berätta i videon täcker produktionen av solel för en god andel av deras elbehov under sommaren.

Bygghandlare bedriver, likt många andra företag, en verksamhet som förbrukar el under framför allt dagtid. Det gör en investering i solceller extra gynnsam, både i att kunna ha en elmix med en hög andel solel, vilket således också är bra för den ekonomiska kalkylen.

Vi på Save by Solar är väldigt glada över hur vi kunnat hjälpa ytterligare ett av alla Sveriges företag med egenproduktion av el, vilket idag är både ekonomiskt lönsamt men framför allt en väldigt bra satsning för vår miljö och vårt klimat. Samuel förklarar hur investeringen i solceller skickar bra signaler gentemot allt ifrån kunder till personal, och visar att de är en bygghandel som är nyfikna på nytt i kombination med ett genuint miljötänk.

Hör mer i filmen kring hur Samuel och hans kollegor på NA Woody Bygghandel ser på att installera solceller, och varför det är en teknik som matchar företags behov väldigt bra!

Bedriver du också en verksamhet som förbrukar mycket el under dagtid? Vi hjälper dig gärna med att förklara varför solceller fungerar extra bra för företag, och vad en investering i solceller innebär. Var inte rädd för att ta kontakt med någon av oss!

Sprid det vidare