Vi håller just nu på att stärka vår närvaro i Skåne, och söker därför trevliga och drivna systeminstallatörer till vår nystartade verksamhet i Lund! Nu har du chansen att få vara med på vår utvecklingsresa, i en av världens tveklöst mest spännande branscher. Tjänsten är på heltid.

Vad kommer du att göra som Systeminstallatör på Save by Solar?

Som systeminstallatör blir du en del av vårt nya projektteam i Lund. I huvudsak kommer du att arbeta med montage av solcellssystem ute på våra installationsprojekt, etablera och avetablera arbetsplatser, samt delta i planeringsprocesser och projektering. Utöver arbetsuppgifterna får du vara med och bygga upp vår växande verksamhet i Skåne tillsammans med otroligt drivna och kompetenta medarbetare. Du uppmuntras att delta i utvecklingen av vår organisation, processer och arbetsmetoder.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid vem du är och vad som motiverar just dig. På Save by Solar ser vi vårt arbete som en chans att utvecklas tillsammans med fantastiska kollegor och vi ser utmaningar som möjligheter. I rollen som Systeminstallatör kommer du arbeta i ett team så det är en förutsättning att du är en lagspelare, men det är även en roll som kräver ett eget driv och kvalitetstänk.

Vi ser gärna att du…

  • kan svenska och engelska i tal och skrift
  • har B-körkort
  • har verktygsvana och är händig. Exempelvis kanske du har varit med och renoverat hemma, eller mekat lite med motorer på fritiden

Kanske har du även…

  • ett intresse för teknik
  • kunskap och intresse av solceller och förnyelsebar energi
  • ett sug att inte behöva sitta instängd på ett kontor utan trivs med att arbeta utomhus, ofta med en utsikt

Placering & början

Arbetet utgår ifrån Lund med början i mars 2018, eller efter överenskommelse.

Vad händer nu?

Skicka din ansökan (gärna med cv) till jobb@savebysolar.se, så lovar vi att återkoppla så snart vi kan. Vi ser fram emot att höras!

Sprid det vidare