Vår utvecklingsresa fortsätter och vi söker nu en Account Manager till vårt Stockholmskontor. Vi vill ha dig som brinner för att alltid hitta de bästa lösningarna, både för kunden och för oss.  Nu har du chansen att få jobba i ett riktigt häftigt företag, i en av världens mest spännande branscher.

­

Arbetsbeskrivning

Som Account Manager blir du en viktig del av vårt säljteam. Du kommer att bedriva och ansvara för långsiktiga relationer med våra kunder, samt i projektform driva säljprocesser framåt. Du kommer att arbeta i regionen Stockholm med omnejd (radie på ca 1.5h med bil.) I en växande verksamhet finns möjligheten att bli en central del i vår utveckling.

Rollens ansvarsområden

  • Kundansvar med långsiktiga kundrelationer
  • Att självständigt driva säljprojekt och -processer från början till slut
  • Arbete med prospektering och obearbetade marknader
  • Vara delaktig i utvecklingen av vår organisation, processer och arbetsmetoder, samt säljverksamheten i region Stockholm

Din profil

Du skall:

  • ha erfarenhet av B2B-sälj och av att driva långsiktiga projekt
  • ha ett tekniskt intresse och en teknisk baskunskap
  • kunna svenska och engelska i tal och skrift
  • ha B-körkort

Det är meriterande om du:

  • har en teknisk examen eller motsvarande kompetens
  • har kunskap och intresse av solceller och solcellbranschen

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid vem du är och vad som motiverar dig. För att trivas i denna roll är det därför viktigt att du gillar att arbeta i team, men också i en roll som kräver målinriktning och individuell drivkraft. Det är bra om du trivs i en ansvarsroll där det finns goda möjligheter till att påverka.

Placering & början

Arbetet utgår ifrån Stockholm med början tidigast i februari 2018, eller efter överenskommelse.

Vilka är vi och varför ska du välja Save by Solar?

Save by Solar skapar förutsättningar för att våra kunder ska kunna ha egen solelproduktion. Genom en helhetslösning där vi sköter hela processen från projektering till drift så sänker vi tröskeln för våra kunder att producera sin egen solel. Med vår lösning kan de minska sitt beroende av elleverantörerna och således sina elkostnader.

Du kommer in i ett spännande skede i vår verksamhet. Under 2017 är vi i en tillväxtfas. Vårt team präglas av lagkänsla, kompetens och en vilja att driva energibranschen framåt. Vi strävar ständigt efter att utvecklas, förbättra organisationen och effektivisera våra processer. Vi arbetar aktivt för att ha en kultur präglad av tillit och drivkraft där alla ska trivas och känna sig välkomna. Just därför finns det stora möjligheter till påverkan.

Vi sätter stort värde på vår personal, och ser det som vårt ansvar att ge varje individ bästa möjliga förutsättningar att göra ett bra arbete och att utvecklas.

Ansökan/Nästa steg

Om du vill ta kontakt med oss tar vi löpande emot ansökningar. Tveka inte att höra av dig till oss via mailen nedan! Bifoga gärna CV och personligt brev.

john.werner@savebysolar.se

Sprid det vidare