Ni kanske redan har sett det i sociala medier, men i dagarna kom nyheten från Sportamore själva om att de valt att satsa på solceller för sin nya logistikanläggning i Eskilstuna. Fastigheten har byggs av bolaget Bockasjö, som genom ett samägt bolag med Alecta fortsätter att förvalta byggnaden. Solcellsinstallationen har i det här projektet genomförts med gott samarbete mellan Sportamore som hyresgäst, Bockasjö som fastighetsägare och Save by Solar som solcellsbolag.

Det är sajterna ehandel.se  och Breakit som skriver om Sportamores satsning, där det går att läsa artiklarna i sin helhet på följande länkar:

Solceller hos Sportamore i Eskilstuna – ehandel.se

Solceller hos Sportamore i Eskilstuna – Breakit

Bockasjö som fastighetsägare har verkligen visat stort driv i arbetet med att kunna erbjuda sin hyresgäst solceller, där anläggningen för många år framåt kommer att producera förnybar el åt Sportamore.

Sitter du också som hyresgäst i ett hus med en extern fastighetsägare? Ta kontakt med oss, så berättar vi gärna mer om vilka möjligheter som finns kring upplägg mellan er som hyresgäst och fastighetsägare, då det är ett upplägg vi jobbat med i flera projekt tidigare!

Sprid det vidare