Vi växer så det knakar och söker därför fler trevliga och drivna montörer! Vill du ha stor möjlighet att utvecklas och påverka i ditt arbete? Nu har du chansen att få vara med på vår resa, i en av världens mest spännande branscher.

Arbetsbeskrivning

Som Montör blir du en viktig del av vårt projektteam. I huvudsak kommer du arbeta med montage av solcellssystem, ute på våra installationsprojekt. Du blir en del av ett mycket kompetent team där samarbete och lagkänsla är centrala faktorer. Arbetet är ibland fysiskt ansträngande. Tjänsten är en heltidstjänst.

Rollens ansvarsområden

 • Montera solcellssystem och styrsystem
 • Etablera och avetablera arbetsplatser
 • Delta i planeringsprocesser och projektering
 • På sikt finns möjlighet att få leda installationsarbetet på plats
 • Vara delaktig i utvecklingen av vår organisation, processer samt arbetsmetoder

Din profil

Du skall:

 • ha erfarenhet av arbete på byggarbetsplats eller motsvarande erfarenhet
 • ha relativt god fysisk förmåga
 • kunna svenska och engelska i tal och skrift
 • ha B-körkort

Det är meriterande om du:

 • Har ett intresse för teknik
 • har kunskap och intresse av solceller, solcellsanläggningar och förnyelsebar energi

Vem är du?

Vi arbetar alltid med fokus på lagarbete, kundnöjdhet och kvalitet . För att trivas hos oss är det därför viktigt att du gillar att arbeta i team, samt att du är detalj- och lösningsorienterad.

Placering & början

Arbetet utgår ifrån Uppsala med början i september 2017, eller efter överenskommelse.

Vilka är vi och varför ska du välja Save by Solar?

Save by Solar skapar förutsättningar för att våra kunder ska kunna ha egen solelproduktion. Genom en helhetslösning där vi sköter hela processen från projektering till drift så sänker vi tröskeln för våra kunder att producera sin egen solel. Med vår lösning kan de minska sitt beroende av elleverantörerna och således sina elkostnader.

Du kommer in i ett spännande skede i vår verksamhet. Under 2017 är vi i en tillväxtfas. Vårt team präglas av lagkänsla, kompetens och en vilja att driva energibranschen framåt. Vi strävar ständigt efter att utvecklas, förbättra organisationen och effektivisera våra processer. Vi arbetar aktivt för att ha en kultur präglad av tillit och drivkraft där alla ska trivas och känna sig välkomna. Just därför finns det stora möjligheter till påverkan.

Vi sätter stort värde på vår personal, och ser det som vårt ansvar att ge varje individ bästa möjliga förutsättningar att göra ett bra arbete och att utvecklas.

Ansökan/Nästa steg

Om du vill ta kontakt med oss tar vi löpande emot ansökningar. Tveka inte att höra av dig till oss via mailen nedan! Bifoga gärna CV och personligt brev.

Kontakta oss vid frågor eller med din ansökan på jobb@savebysolar.se

Sprid det vidare