Är du en trevlig, driven och lösningsorienterad person med allmän behörighet (AB eller ABL)? Vill du ha stor möjlighet att utvecklas och påverka i ditt arbete? Nu har du chansen att få jobba i en av världens mest spännande branscher. 

Arbetsbeskrivning

Som medarbetare blir du en viktig del av vårt projektteam. Du får arbeta i en otroligt spännande bransch och vara med i vår utvecklingsresa. Du blir en central del i vårt projekterings- och installationsarbete. I huvudsak kommer du ansvara för elinstallationerna i våra projekt och du kommer även leda installationsarbetet på plats.

Rollens ansvarsområden

  • Huvudansvar för anslutning av solcellssystem och kontakt med nätägare
  • Dimensionering av centraler och kablageförläggning
  • Skapa och löpande uppdatera vårt egenkontrollprogram
  • Vara delaktig i utvecklingen av vår organisation, processer samt arbetsmetoder
  • Att leda arbetet under installationer

Din profil

Du skall:
– ha minst ABL behörighet
– kunna svenska och engelska i tal och skrift
– ha B-körkort

Det är meriterande om du:
– har kunskap och intresse av solceller och solcellsanläggningar
– har annan arbetslivserfarenhet

Vem är du?
Vi lägger stor vikt vid vem du är och vad som motiverar dig. Vi arbetar i en kultur som bygger på lagarbete, engagemang och tillit. För att trivas i denna roll är det därför viktigt att du gillar att arbeta i team, men också trivs i en roll som kräver individuell drivkraft. Det är viktigt att elinstallationer görs noggrant och på rätt sätt, vilket kräver att du är lösnings- och detaljorienterad. Det är bra om du trivs i en ansvarsroll där det finns goda möjligheter till att påverka.

Placering & början

Arbetet utgår ifrån Uppsala med början tidigast i juni 2017, eller efter överenskommelse.

 

Vilka är vi och varför ska du välja Save by Solar?

Save by Solar skapar förutsättningar för att våra kunder ska kunna ha egen solelproduktion. Genom en helhetslösning där vi sköter hela processen från projektering till drift så sänker vi tröskeln för våra kunder att producera sin egen solel. Med vår lösning kan de minska sitt beroende av elleverantörerna och således sina elkostnader.

Du kommer in i ett spännande skede i vår verksamhet. Under 2017 är vi i en tillväxtfas. Vårt team präglas av lagkänsla, kompetens och en vilja att driva energibranschen framåt. Vi strävar ständigt efter att utvecklas, förbättra organisationen och effektivisera våra processer. Vi arbetar aktivt för att ha en kultur präglad av tillit och drivkraft där alla ska trivas och känna sig välkomna. Just därför finns det stora möjligheter till påverkan.

Vi sätter stort värde på vår personal, och ser det som vårt ansvar att ge varje individ bästa möjliga förutsättningar att göra ett bra arbete och att utvecklas.

Ansökan/Nästa steg

Om du vill ta kontakt med oss tar vi löpande emot ansökningar. Tveka inte att höra av dig till oss via mailen nedan! Bifoga gärna CV och personligt brev.

Kontakt

Personalansvarig:

John Werner

john.werner@savebysolar.se

save-by-solar-logotyp-prickar

Sprid det vidare