Vi på Save by Solar har förstått att det är viktigt för aktörer som investerar i solceller att på ett förståeligt och humant sett visualisera elproduktionen från solcellsanläggningen. Vi kan nu stolt meddela att vi har utvecklat en ny API-lösning som möjliggör skräddarsydda visualiseringar av solelproduktion. Med Save by Solars API kan vi med hög upplösning visa produktionen i en mängd olika format.

Med vår lösning kan man på ett unikt sätt visualisera elproduktionen från dina solceller för kunder, samarbetspartners eller andra aktörer! Vi hjälper dig anpassa din display efter dina önskemål. I en livsmedelsbutik kan man konvertera producerad el (kWh) till exempelvis antal hushåll man förser med elektricitet. Installerar man en anläggning på en bilhall kan istället en visualisering av antal körda mil med en elbil vara lämplig. Våra in-house tekniker kan skapa allt med vår API i grunden.

Är du intresserad av att veta mer, eller har du egna idéer på visualiseringar som du vill diskutera? Tveka inte att höra av dig!

(Bilden är tagen från en befintlig visualiseringslösning som vi arbetat fram tillsammans med Woody Ulricehamn)

Sprid det vidare