Vi på Save by Solar har vuxit ur våra nuvarande lokaler i Uppsala och i veckan går flyttlasset till våra nya lokaler på Björkgatan 4. Flytten innebär att vi nästan femdubblar kontorsytan, för att nu husera på 300 kvm. Dessutom kommer vi nu att blicka ut över en av alla solcellsanläggningar vi byggt, vilken syns på taket vid vårt kontor! Anläggningen som vi installerat tidigare på Björkgatan är det spännande projektet med Watt-s, som man bland annat kan läsa om i Nyteknik: https://www.nyteknik.se/energi/nu-kan-alla-kopa-in-sig-i-solcellsanlaggning-6573735 

Förutom att vi nu får mer plats för vårt växande team kommer vi också att knyta än närmare band till studenterna som arbetar hos oss. Med ett rum ämnat för studier välkomnar vi deltidsanställda att ta del av farten och gemenskapen vi har på kontoret även utanför arbetstid. 

Närheten till Uppsala Universitet och dess studenter betyder mycket för oss, vilket blir mer och mer tydligt för varje dag. Så oavsett om du är student, företagare eller bara nyfiken på solceller – välkommen till oss på Björkgatan för en kopp kaffe!

Sprid det vidare