Under våren har Save by Solar byggt en solcellsanläggning på Kabona’s huvudkontor i Borås. Kabona, som nu är en del av Nordomatic är ett av Sverige ledande bolag inom energieffektivisering och fastighetsautomation. Tillsammans med Save by Solar vill de lära sig mer om hur solenergi kan användas för att göra en fastighet mer energieffektiv och därmed också sänka energikostnaderna för fastighetsägare.   

“Vi ser solcellsanläggningen som ett spännande projekt där vi kan testa våra kunskaper och idéer kring energieffektivisering och energibesparing. Det ska bli väldigt spännande att se vad vi kan göra, och hur vi tror att våra kunder kan ta del av detta senare”, säger Fredrik Askerdal, VD på Kabona.

Vi hoppas att vi ska kunna lära tillsammans, Kabona, med sin erfarenhet och expertis har solcellsanläggningen som ett testprojekt i sin satsning på att hitta nya metoder för att energieffektivisera fastigheter. Samarbetet mellan Save by Solar och Kabona innebär ett viktigt kompetensutbyte, där båda bolagen tror på en framtid med allt mer solceller i Sverige. För Kabona, som har några av Sveriges största fastighetsbolag bland sina kunder, är solceller en teknik de ser stor potential i.

“Som en av de absolut främsta aktörerna i branschen inom fastighetsautomation för energi ser Kabona – numera en del av Nordomatic – tycker vi att det är ett extra spännande att inleda detta samarbete” berättar Carl-Johan Fredman, Save by Solar.

Vi på Save by Solar är tacksamma över Kabonas förtroende, och ser fram emot ett fortsatt spännande arbete framför oss, en tid att lära tillsammans. Vår ambition är att ligga i framkant när det gäller att hjälpa företag med de mest attraktiva och effektiva lösningarna för solceller.

Läs hela pressmeddelandet här: PRESSMEDDELANDE 30 MAJ
Pressbild framsida Kabona huvudkontor: Kabona, Nordomatic huvudkontor
Pressbild solcellsanläggning: Solcellsanläggning – Kabona, Nordomatic huvudkontor

Är ni också intresserade av solcellslösningar för ert företag? Hör av er till oss direkt på 010-33 09 333 eller skicka ett mail till info@savebysolar.se.

 

Sprid det vidare