På Save by Solar vet vi att personalen är det absolut viktigaste vi har och är nyckeln till vår framgång. Vi tror på en arbetsplats där de anställda ges förutsättningar att utvecklas och känner glädje och mening i sitt arbete. Därför har vi sedan ett tidigt skede valt att satsa på HR-frågor och nu har den tidigare personalansvariga John Werner fått tillskott i HR-teamet.

Elisabeth Larsson har nu börjat som HR-chef. Hon kommer från Daniel Wellington där hon jobbat de tre senaste åren och hon har varit en central del i deras HR-arbete under den otroliga expansion de gjort. Vi kommer verkligen ha nytta av hennes erfarenhet och kompetens.

Vad tror du är Save by Solars största utmaningar ur ett HR-perspektiv under 2018?

– ”Då vi kommer att expandera med flera nya kontor runt om i Sverige kommer det bli otroligt viktigt att vi alla känner en gemenskap i Save by Solar och att vi tillsammans driver företaget framåt. En annan utmaning med att växa är att få in de bästa tänkbara medarbetarna och det är viktigt att få in en bra blandning av bakgrund och kompetens. ” – Elisabeth

Vi har ett spännande år framför oss, med alltifrån expansion till nya regioner, fortsatt produktutveckling och allt fler företag som väljer att investera i solceller. Om du är intresserad av att bli en del av vår resa så tveka in att höra av dig till jobb@savebysolar.se, eller direkt till Elisabeth eller John vars kontaktuppgifter du hittar här.

Sprid det vidare