Tilläggstjänster

Ingår alltid

Kilowattimme-garanti

Vi lämnar en garanterad energiproduktion till dig. Om anläggningen inte producerar som vi lovat ersätter vi uteblivna kilowattimmar. Allt för att du ska kunna känna att solel är en trygg investering.

PowerAdmin

Kommer snart!

PowerAdmin är en onlinebaserad central för att enkelt kunna hålla koll på ditt system. Här kan du enkelt se din produktion, nu och över tid, generera rapporter och få relevanta nyheter. Om du väljer att installera er anläggningar kommer de automatiskt att finnas och sammanfattas i portalen. PowerAdmin ingår för alla anläggningar som levereras av Save by Solar och kan köpas till för anläggningar byggda av annan leverantör.

App

Save by Solars app ingår alltid i köpet av en solcellsanläggning. I appen visas aktuell produktion av solel i realtid, hur mycket som har producerats sedan start och hur besparingen växer dag för dag. Du hittar också kontaktuppgifter till oss på Save by Solar.

Flygfoto

Vi flygfotar alltid din anläggning och du får fri tillgång till materialet att använda i din marknadsföring. Vi ordnar både foton och kortare videosekvenser.

Tilläggstjänster

Skärmvisualisering

Solceller monterade på tak, eller den solel de bidrar med till din verksamhet, syns sällan för dina kunder eller allmänheten. Visualisera elproduktionen med en skärm som visar produktionen i faktiska siffror eller pedagogiska jämförelser såsom drivna hushåll, körda kilometer med elbil eller laddande smartphones. Här kan även bilder på anläggningen visas.

WordPress Widget

Visa er produktion på din wordpress-hemsida. Lägg enkelt till en widget på din sida som visar din produktion i realtid och som lättförståeliga jämförelsetal. WordPress-tillägget är enkelt att installera och konfigurera på egen hand men installationshjälp och support ingår också.

Elbilsladdning

Låt era kunder eller anställda ladda sina bilar med solel.
Köp till elbilsladdare och gör det attraktivt att besöka er med gratis laddning. Det är dessutom ytterligare ett sätt att konkretisera och visa upp ert arbete med solel. Vi tillhandahåller även skyltar för att visa och tydliggöra laddmöjligheterna.

REST API

Vill ni utveckla en egen webblösning eller integrera i ett befintligt system? Vi ger tillgång till en API för att hämta ut alla olika typer av data kring er anläggning – både nuvarande, historisk och aggregerad data. Allt för att bygga ett eget verktyg eller integrera med ett befintligt system.

Vill du veta mer om våra tjänster?

Kontakta oss